Photo of the week.

Hej på er! Nu var det en tid sedan jag, Isabella, Minea, Fanny och Amppu haft Photo of the week. Om ni inte minns eller vet vad det är så ska ni klicka här för att komma till inlägget där jag berättar om det. Den här veckan var temat sommarlov och nu fick det bli en bild på Ida. Bilden togs på fredagen. Största förklaringen värför jag valde denna bild var för att jag inte hade någon anna bild hehe... Men bilden är ju tagen på sommarlovet och den här veckan. Hoppas det blir nästa gång en bild där jag kan ha en förklaring till temat. 

Nobody sees, nobody knows.

Hej hej på er. Just nu är Ida här. Hon har varit över natten. Vi var igår först på stranden och sedan kom vi till oss och såg på film. Hinner inte skriva mera men ha en bra lördag!

Svartvita studentbilder.

Här får ni se bilder på min syster som jag var och fotade för några dagar sedan. Jag tycker att bilderna är finast i svartvitt. Idag vet jag inte vad jag ska göra ännu men kommer troligtvis ringa till någon kompis. Skulle vara kul att åka till stranden idag. Det är så fint väder. Nu hinner jag inte skriva mera. Ha en bra dag!

Solnedgång.

Här är bilderna från Isabellas födelsedagskalas. Solnedgången var såå fin! Sista bilden på mig har Fanny fotat tror jag. Älskar bilderna på Isabella och Fanny, de är så söta! Idag har jag bara varit hemma och jag kommer troligtvis inte att fara någonstans heller för att jag i så fall måste cykla och det regnar just nu. Men ska nog äta snart. Vad har ni gjort denna torsdag?

Way out.

Hej! Jag har just kommit hem från Isabellas födelsedagskalas. Vi simmade, såg på film, åt jordgubbar, fotade, pratade och skrattade. Det var helt enkelt jätte trevligt. Jag kommer att visa bilder från kalaset. Jag ska ännu idag på träningar. Sista träningarna och sedan blir det paus hela juli. Det ska bli såå skönt! Nu ska jag äta. Puss och kram!

Retro radio.

Hej! Nu blev det två inlägg idag för att jag troligtvis inte hinner imorgon p.g.a att jag ska till Isabella över natten. Dit kommer också Minea, Sofia och Fanny. Vi firar Isabellas födelsedag och det kommer bli jätte kul! Hinner inte skriva mer. Kram på er!

Kläderna från Helsingfors.

Första klädesplagget, Bikbok// Andra klädesplagget, JC// Tredje klädesplagget, Monki.
Hej! Jag har precis ätit pankakor till morgonmål som min syster stekte. Det var super gott! Jag ska snart åka till stan med min mamma och på kvällen ska jag på träningar. Andra planer har jag inte för dagen. Nu ska jag gå i dushen och sedan göra mig klar. Ha en bra dag!

Fredagens outfit.

Jeansskjorta, Hollister// Klänning, Hollister.
Hej på er. De här kläderna hade jag på mig när jag var med Isabella och fotade på fredagen. Det kommer att komma flera bilder från den dagen. Jag ska också visa kläderna som jag för ganska länge sedan köpte från Helsingfors. Idag har jag varit med Emma och fota studentbilder eftersom att det inte blev av igår. Det blev riktigt bra och jag kommer också visa lite bilder därifrån. Jag har mycket att visa men det är ju bara bra.

Släktträff.

Här får ni se tre bilder från släktträffen. Jag har just vaknat och nu väntar jag på att min syster ska vakna så att vi kan gå till gamlastan för att ta studentbilder. Jag vet inte om hon kommer ihåg att vi skulle göre det så jag får väcka henne halv tio i så fall. Vad ska ni göra idag då?

Glad midsommar!

Hej! På morgonen gjorde jag snabbt en blomkrans och gick ut och fotade lite självporträtt. Senare kom Isabella hit och vi gick ut och fotade. Jag kommer att visa bilder i något kommande inlägg. Jag har nu bytt header (igen) men jag orkade inte med den gamla. Hoppas denna hålls lite längre. Jag ska snart fortsätta med att redigera bilder från den här dagen. Hur har er midsommar varit hit tills?

Lyckad dag!

Dagen har spenderats med Sofia, Isabella och Minea i Helsingfors. Vi gick i butiker och jag köpte en vanlig vit topp från JC. Det blev nu telefonbilder eftersom att jag inte hade kameran med. Väldigt lyckad dag har det varit. Det kommer att komma några bilder från släktträffen men jag har inte hunnit redigera dem än. Någon frågade om jag kunde visa kläderna som jag köpte i Helsingfors förra gången och jag ska ta bilder på de kläderna när jag hinner. Nu ska jag städa mitt rum. Hejdå vänner!

Video!

Nu har jag gjort min första video! Och jag kommer antagligen att ångra det snart. Hoppas ni gillar den. 

Trevliga dagar.

 
De här två flickorna hängde jag med igår. Vi satt på en brygga med filtar på oss och åt glass medan det regnade. Det var riktigt trevligt. Idag har jag varit i huvudstaden med systern och shoppat. Jag köpte lite kläder och första sesongen av Gilmore girls. Jag ska snart fortsätta att se på Gilmore girls men före det tänkte jag meddela att jag troligtvis inte kommer blogga imorgon p.g.a att jag ska på släktträff. Jag blir över natten hos min mormor och morfar och det finns inget internet där. Men jag tar med mig kameran till släktträffen så ni får kanske se bilder därifrån sen. Ha ett bra veckoslut!

Vill ha, vill ha, vill ha!

 
Dessa somriga telefonskal skulle jag jätte mycket villa ha! Det första skalet är från Idiwa och de andra tre är från Ebay. Jag är verkligen sugen på att beställa dessa skal hem till mig nu! Kanske jag önskar något till födelsedagen. Hur har er dag varit? Min har varit ganska tråkig. Jag har typ varje dag nu på sommarlovet bara suttit hemma och sett på filmer. Jag har försökt ringa till mina kompisar men alla har något annat för sig och dessutom har jag ju inte kunnat ta mig någonstans på grund av foten. Nu är min fot i alla fall helt frisk så nu kan jag börja cykla igen. 

Pretty Little Liars!

Här får ni se två bilder på mig medan jag såg på Pretty Little Liars. Har ni sett det första avsnittet i sesong 4? Jag såg det just och det var såå bra! Jag har haft en jätte mysig dag idag! Medan det har regnat ute har jag suttit i soffan och sett på filmer. Nu hinner jag inte skriva mer för att The Carrie diaries börjar snart. Ha en mysig kväll!

Grew up in a small town.

Hej! Idag har Isabella varit här och vi såg på en film. Jag kan föresten gå mycket bättre idag. Hoppas att jag kan träna på onsdagen igen. Jag trodde att jag inte skulle kunna träna på jätte länge men nu verkar det som om det inte tar så länge ändå. Hur mår ni idag då?

Sjuk fot...

Hej. Här är en bild på Minea och Sofia. Det gröna ljuset i bilden var Sofias idé. Jag kom för två timmar sedan hem från träningarna. Sen dess har jag bara luggit i min säng och sett på film. Min fot är såå sjuk att jag nästan inte kan gå. Så jag kommer inte kunna träna nu på en tid. Hur har er dag varit hit tills? 

Ny design!

Nu har jag ändrat header, bakgrund och lite andra småsaker. Vad tycker ni? Själv tycker jag att det blev ganska bra. Headern tycker jag också bättre om eftersom att den är mycket somrigare än den förra. Jag vill gärna veta er åsikt så kommentera gärna. Om ni inte kan se någon ändring så tryck på f5. 
 
Idag har tränat i ungefär två timmar på gården. Jag gjorde mest akrobatik och sedan tänjde jag lite. Jag ska försöka träna mycket nu på sommaren speciellt i juli när vi inte har träningar. 

I need your love i need your time i need to be free with you tonight.

Hej på er! Bilden tog jag igår och jag redigerade den ganska mycket. Idag har jag inte gjort så mycket. Har haft ont i huvudet typ hela dagen. Hinner inte skriva mer för att jag är jätte trött och ska nu gå sova. Godnatt!

The Carrie diaries.

Hej på er! Nu blev det en bild från we♥it. The Carrie diaries är en tv serie och också en bok. Första episoden har redan kommit i teven och den var jätte bra. Jag har inte läst boken men min syster har den så jag ska kanske läsa den. Boken heter inte The Carrrie diaries uta den heter sommar i New York. Det var Isabella som tipsade om tv serien. Nu ska jag gå och sova. Godnatt! 

Don't you worry child.

Två bilder på mig från tisdagen. Jag gick upp på ett berg och hade med mig fjärrutlösaren så jag tog några bilder på mig själv. Det blev ganska likadana bilder så jag tror inte att jag kommer visa fler bilder från den dagen. Igår cyklade jag med Sofia till Isabella. Det var såå hett! Hos Isabella cyklade vi till en sjö för att simma och sola. En riktigt lyckad dag var det. 

Studentfest del 3

Hej! Det tror jag att var sista bilderna från Emmas studentfest. Idag ska jag troligtvis bara vara hemma eftersom att jag ska sköta om hunden och Emma är hela dagen i huvudstaden idag. Jag kanske går till mina grannar senare men inget planerat ännu. Idag är min flunssa föresten nästan helt borta. Weho! Nu ska jag göra lite morgonmål åt mig själv och sedan ska jag njuta av denna varma lugna dag.

Studentfest del 2

Godmorgon. Klockan är just nu kvart över 8 och jag vaknade för en timme sedan. Idag mår jag mycket bättre. Jag har inte alls lika mycket snuva som jag hade igår. Jag ska i alla fall inte träna idag. Har ni några trevliga planer för dagen? 

Studentfest del 1

Hej! Nu är min syster student. Grattis Emma. Hon bars ut av två killar som ni kan se. Sedan åkte vi hem och så småning om började det komma gäster. Det var roligt att få se alla släktingar som man inte brukar se så ofta. Maten var också god. Jag har fotat jätte mycket och kommer att visa bilder här på bloggen. Igår var jag ännu jätte flunssig. Hoppas att det går över snart. Jag vill ju inte börja sommarlovet med att vara sjuk.  

Äntligen sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov! Jag kan inte fatta. Sjuan gick så fort. Just nu väntar jag på att min mamma, pappa och syster ska komma hem. De är i min systers skola. Hon tar idag stundenten och vi ska ha studentfest här hemma. Det ska bli roligt! Jag ska fota jätte mycket så ni får se bilder i framtiden. Tur att jag blev frisk. Igår på kvällen hade jag lite stegring och idag på morgonen kände jag mig helt frisk. Lite flunssig är jag ännu. Nu ska jag städa lite mitt rum. Hejdå! 

RSS 2.0