Favorit sånger.

Två favorit sånger just nu! Idag har jag igen varit i Helsingfors men den här gången på American car show. Det var roligt där! Jag köpte lite småsaker. Jag var där med mina grannar. De hade en bil där som visades. Nu ska jag äta lite mellanmål och kanske dricka en kopp te.

Eyes.

Redigerade mina ögon. Jag gjorde dom blankare, skarpare och blåare. Jag tycker att det blev ganska coolt! (: Idag har jag varit i en "akrobatiksal" i Helsingfors. Det var roligt där. Glad påsk föresten. Har ni ätit några påskägg? Själv har jag inte ännu ätit ett ända men det ska jag nog ännu göra.  

Is.

Hej! Bilderna är tagna samma dag som bilderna från solnedgången. Som ni kan se så har jag ändrat lite till på min design. Det var såhär jag ville ha det från början men jag visste inte hur man gjorde då men nu har jag hållt på och googlat jätte länge och till slut hittade jag allt jag behövde veta. Vad har ni gjort idag då? 

I knew you were trouble.

Hej! Nu är det äntligen lov! Jag har idag hängt med Isabella och Sofia efter skolan. Först var vi och köpa påskägg från butiken och sedan gick vi till Sofia. I skolan hade väneleverna gömt 400 små påskägg på skolgården men jag hittade inte några alls. Tur att jag ändå fick två. Min mormor och morfar har just kommit till oss och vi ska snart äta. Ha ett skönt påsklov!

Sunset.

Hej! Jag kom för en stund sedan hem från träningarna som gick super bra! Nu börjar påsken närma sig. Har ni några trevliga planer? Jag har inga speciella planer men min mormor och morfar ska komma hit på besök så det ska bli kul. Nu har jag inget mer att berätta men om ni har någonting intressant eller ointressant att berätta så kommentera gärna och berätta.

Brus.


Ida.

Tre vackra bilder på Ida som just nu är i Dubai! Vi var ju då och fotade igår och det blev många fina bilder. Jag har också ändrat på min design när jag fick en bra bild till headern. Jag är ganska nöjd med designen nu och kommer troligtvis inte ändra på den före sommaren. Idag har skoldagen gått ganska snabbt tycker jag. Om en timme ska jag på träningar. Hoppas vi gör något roligt där. Igår var det rätt så tråkiga träningar. Ha en bra dag!

En perfekt dag!

Tre bilder som Minea har tagit igår. Det var en såå bra dag! Minea hade då alltså kalas igår och det kom många som jag inte kände alls men jag tycker det var jätte kul eftersom att jag nu lärde känna dom bättre. Vi bakade pizza, lekte, fotade, pratade och skrattade. Helt enkelt en perfekt dag. 
Idag ska jag först och fota med Ida i gamlastan och sedan far vi till mig och gör en ny bloggdesign åt henne och jag ska kanske också laga en bloggdesign åt mig. Efter det för vi hem Ida och sedan far jag till träningarna.

I should have bought you flowers.

Två bilder från igår när jag var och fota. Idag ska jag klockan tolv välja tillvalsämnena till åttan. Jag ska välja spanska, huslig ekonomi och bilden i media. Efter att jag har valt dom ska jag till stan med mamma. Jag ska köpa en födelsedagspresent till Minea som fyllde 14 år den 21 mars! Det är det kalas hos henne idag. Ha det bäst finisar!

Nobody compares to you.

Hej! Nu funderar jag mycket på att göra en video. Skulle ni villa se en video? Hihi hoppas det och hoppas att jag gör en! Idag vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Kanske fota. I så fall skulle jag vilja gå någon annanstans och fota än bara gården. Just nu lyssnar jag på 1D och äter lite choklad. Jag äter för mycket godis! Jag tror att jag måste börja göra som Isabella och spara allt godis till lördagen så att man har något att vänta på hela veckan. Eller så borde jag ta en godis strejk. Nu ska jag ta och göra mig klar för lite fotografering. Ha en bra fredag! 

Kvistar.

Bilderna fotade jag för några dagar sedan. Idag var jag i skolan från åtta till tre. När jag kom hem såg jag på det nyaste och sista avsnittet i sesong 3 av Pretty little liars. Det var såå bra! Kan inte vänta till sesong 4! Efter att jag hade sett avsnittet åkte jag till träningarna. Nu har jag bara varit hemma och druckit te. Nu måste jag göra läxorna. Hejdå!

Over again.

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag mår riktigt bra förutom att jag idag fick veta att mina tillvalsämnen till åtta inte kommer att bli som jag tänkte. Ett ämne måste jag byta ut till något annat. Idag har det annars inte hänt något speciellt. Har bara varit hemma efter skolan. Nu ska jag gå och göra läxorna. Hejdå! 

Telefoninlägg.

Hej på er! Tyvärr blev det bara telefonbilder idag eftersom att jag bloggar från telefonen. Har inte orkat öppna datorn idag. Jag har efter skolan varit till Cubus med mamma. Jag köppte två par vanliga svarta leggings åt mig. Efter det åt jag och sedan åkte jag till träningarna. Nu ska jag gå sova. Godnatt!


One way or another.

Godmorgon. Hur har er morgon varit? Min har varit bra. Jag har ätit moronmål och sett ett gammalt avsnitt av pretty little liars. Jag tror att der börjar bli sista bilderna från resan. Jag sätter bara bilder från New York eller Barbados när jag int har andra bilder så ni kommer nog i alla fall få se fler. 
Idag ska jag på träningar och fortsätta städa mitt rum, jag började igår men sedan kom det ett jätte bra program från teven och efter det programmet kom det en bra film. Har ni några trevliga planer för denna soliga söndag?

Samma solnedgång.

Godmorgon! Igår gjorde jag inte ett inlägg för att jag somnade jätte tidigt och det var meningen att jag skulle göra ett inlägg före jag gick och sova men så blev det då alltså inte. Jag har somnat jätte mycket nu på sistone. Typ alltid när jag ska läsa på ett prov i min säng så somnar jag och då har jag ju inte övat alls så mycket som jag borde ha gjort. Dagens plan är att städa rummet. Hehe det säger jag ju alltid men det bli aldrig av. Nu ska jag äta morgonmål. Ha en bra lördag!

Laughing in the water.

Två bilder på mig i det härliga havet. Idag har det varit en helt okej dag. Gillar ju inte onsdagar särskilt mycket men när två söta vänner kom till min skola idag gjorde det ju hela dagen lite roligare. Hade ju inte sett en av dem på jätte länge! Imorgon ska vi ju i alla fall göra något efter skolan vilket ska bli kul! Nu ska jag inte skriva så lång text som ingen orkar läsa (;. Hejdå och ha en bra kväll!

Fötterna i vattnet.

Hej på er! Slutade skoldagen vid tre och sedan väntade jag på bussen i kylan. Hemma var jag ute med hunden och sedan åt jag mellanmål. Jag borde snart göra lite läxor men jag skulle verkligen villa få mitt rum städat först. Det kommer nog inte bli av för att jag säger alltid att nu ska jag städa mitt rum men sedan har jag så många andra saker som jag ska göra. Just nu väntar jag på torsdagen för att då ska jag äntligen få se mina goda vänner Sofia och Minea som jag inte har gjort något med på länge! Isabella ska jag också vara med då. Hihi nu skulle jag villa att ni skulle kommentera detta inlägget eller vilket inlägg som helst att vad ni vill att jag ska skriva om på min blogg. Vill ni att jag bara ska skriva om min vardag som jag nu har gjort eller vill ni se fler bilder från New York eller något annat? Säg snälla. Då blir jag jätte glad!

Bokeh från Barbados.

På kvällen var alla restauranger upplysta med ljus. Ni ser det bättre på andra bilden. Idag ska jag gå till träningarna, öva på prov och försöka städa rummet. Skulle vara kul att gå ut och fota lite också om jag hinner. Ha en bra dag! 

En bra dag.

Hej! Idag har det varit en bra dag. Jag har träffat Ida, Sara och Isabella på loppis. Jag köpte inget från loppiset. Efter det åkte vi till Sara. Där fotade vi lite och sedan såg vi på någon film (minns inte namnet). Nu kommer det lite bilder från telefonen.


En outfit till sommaren.

Hatt, en butik i Barbados// Solglasögon, Seppälä// Topp, Abercrombie and Fitch// Shorts, Zara.
En sådan outfit kommer jag att ha på sommaren. Kan inte vänta till sommaren! Alla fina kläder som man får ha på sig och det är så varmt! Jag tror att dom här kläderna kommer att vara mina favorit kläder på sommaren. Toppen från Abercrombie and Fitch kan man ju också använda på hösten, vintern och våren med en tröja till. Jag har andra kläder också från New York som jag kommer använda på sommaren men jag tänkte visa dom först då på sommaren när jag använder dom men det kanske kommer lite outfitbilder nu på våren också. Vi får se.

Barbados del 2

Ingen lång text idag. Tänkte bara säga att idag har jag än så länge inte haft någon feber så om detta nu håller hela dagen (vilket jag sa igår också) så då kan jag imorgon fara till skolan (;. Hoppas, hoppas, hoppas!

Barbados del 1

Tre bilder från Barbados! Det kommer ännu att komma jätte mycket bilder från Barbados. Igår hade jag på kvällen 38,8 grader feber och jag tänkte att jag kommer helt enkelt aldrig att bli frisk men när jag vaknade så hade jag 35,9 grader alltså ingen feber alls! Jag är så glad! Om detta håller hela dagen så kan jag imorgon gå till skolan. Jag har missat 8 skoldagar och 7 träningar om man räknar med resan också. Det betyder alltså att jag får jobba hårt med skolan och träningarna för att hinna ikapp de andra. Nu är jag i alla fall bara glad över att jag äntligen blivit frisk! Ha en toppen dag! 

Bokeh.

Hej. Nu tycker jag verkligen att det börjar bli dags att bli frisk. Jag gillar inte att vara sjuk! Jag hoppades idag att imorgon kan jag äntligen gå till skolan men den här dagen har inte varit feberfri och jag måste ha en sådan dag att jag säkert int har feber i skolan och smittar ner någon annan. Idag har jag sovit, läst lite på huslig ekonomi provet och varit lite på telefonen. Ha en bra kväll!

New York City! ♥

Två bilder från New York! Den sista bilden är en av mina favoriter. Idag har jag då stannat hemma från skolan och varit till läkaren. Inget har hänt till mig (;. Vi var bara och kollade att jag inte har fått något från Barbados när jag blev sjuk precis efter att vi kommit hem och haft feber i ungefär 5 dagar. Det var okej och jag hade troligtvis haft något virus som nu är påväg bort. Jag tror att jag imorgon är sista dagen hemma för att jag idag haft lite feber som stigit mot kvällen och jag borde ha en feberfri dag före jag går till skolan. 
Tänkte länka en sång som gör mig på väldigt gott humör! Den är från en disney film från 2011. Klicka här för att komma till videon!

Starbucks.

 
Hej hej på er! Orsaken till värför jag inte bloggade igår var helt enkelt att jag inte orkade ta fram datorn. Igår var en rätt så hemsk dag! Febern hade stigit och jag var super flunssig och jo visst, jag kunde ha gjort ett inlägg från telefonen men det kom jag faktist inte på då. Idag ska jag vila, se på någon film och öva lite till huslig ekonomi provet. Jag är ju jätte mycket efter med det provet och när jag kommer till skolan igen så kan ju min läraren mitt i allt säga att jag måst göra det och då är det bäst att vara förberedd. Hur mår ni då? Hoppas bättre än mig. Hihi nu ska jag se på en film. Hejdå finisar ♥.

Vad jag har gjort i New York part 2.

Okej, nu fortsätter vi. Jag har;
Varit i en jätte hög skyskrapa.
 
Sett Empire State Building.
Ätit super goda våfflor.
Shoppat.
Sett New York City på kvällen då allting lyste.
Jag har också gjort mycket annat som t.ex. träffat min systers "USA familj". Hon var ju utbyteselev för några år sedan. 
Idag har jag igen varit hemma p.g.a. att jag ännu är sjuk. Febertermometern visar 38,7 men för en timme sedan visade den 37,5... Förresten, jag glömde i förra inlägget att säga ett stort tack till Ida som gästbloggade här medan jag var borta och dessutom skrev texten i min header. Nu ska jag gå och sova. Godnatt ♥.

RSS 2.0