Star Catchers!

Hej på er! Nu var det länge sedan jag gjorde ett blogginlägg men nu har jag i alla fall något att berätta! På bilderna ser ni när jag och mitt cheerleading lag tävlade igår. Det var jättekul! Jag älskar verkligen att tävla. 18 lag var med i juniorerna och vi kom fjärde! Jag var helt säker på att vi skulle bli typ åttonde eller något sådant men vi blev faktist fjärde, FJÄRDE! Jag är såå glad! Om ni vill se vår uppvisning så klicka på den här länken. Jag är i varje lyftning mest åt höger  och den som lyfts utom i sista lyftningen, där är jag i mitten.

tre serier

Tänkte tipsa om tre väldigt bra tv-serier:
Gilmore girls: Min favorit! Det handlar om Lorelai (åt höger) och Rory (åt vänster). Den här serien är inte alls skrämmande så det behöver man inte vara rädd för och jag vet inte igentligen vad som gör den så bra, den är bra jätte bra!
Pretty little liars: Såå skrämmande och såå bra! Handlar om (från vänster) Spencer, Aria, Emily och Hanna. Jag älskar den här serien och kan inte vänta tills det kommer flera avsnitt!
Gossip girl: Här blir man fast! Du måste se i alla fall tre avsnitt för att börja tycka om den här serien och sedan blir du helt enkelt fast. Du kan inte heller börja i mitten av typ säsong 5 utan du måste börja från första avsnittet i säsong 1. 
Dessa serier är verkligen värda att se. Jag älskar serier och blir jätte lätt fast i dom. Gilmore girls har jag sätt säkert 5 gånger om och om igen. Jag rekommenderar verkligen att ni ser på dessa serier om ni inte redan sett på dem.

vattendroppar

Hej! Just nu ser jag på gamla x factor auditions. Har inga speciella planer för dagen. Ska kanske städa mitt rum eller tänja. Jag kom föresten på att jag inte ännu visat vad jag shoppade i London. Dessutom har jag redan för ganska länge sedan filmat in en video så den kommer troligtvis på bloggen imorgon. Ha en bra lördag!

RSS 2.0