Bra dag.

Ida är så fin på bilderna! Gillar speciellt den första! Idag har jag åkt till skolan, skrivit finska provet, sjungit solo på musiktimmen :s, bakat pizza på hussa timmen, gått till vappmarknaden, träffat vänner där, ätit bollglass för första gången det här året, gått på stan och åkt hem. På kvällen ska jag till min gudmor och gudfar. Vet ni vad? Det är bara 8 dagar kvar till 1D konserten! Jag kan inte vänta! Det ska bli så roligt. Nu ska jag äta något och sedan kanske se på någon film. Ha en toppen kväll!

That little girl is so cute.

Hej hopp på er! Jag kom för ungefär 45 minuter sedan hem från skolan och efter det gick jag ut med hunden. Nu har jag varit på datorn och läst lite bloggar och snart ska jag öva på finska prov. Det känns lätt när jag nu läser men sen är det också svårare än vad jag trodde. Jag börjar alltid öva till prov för sent. Jag har bestämt att börja titta igenom vad som kommer till provet på lördagar och på söndagar är det meningen att jag ska läsa ungefär hälften och på måndagar borde jag läsa andra hälften men det blir nästa alltid så att jag ser igenom på söndagar och på måndagar börjar jag öva. Nu ska jag äta. Ha en bra fortsättning på dagen!

Sitting on a log.

Hej! Jag kom just hem från träningarna. Det gick ganska bra. Jag ska snart börja öva på finska prov. Man måste kunna namnen på insekterna. Alltså allvarligt, jag kommer aldrig i hela mitt liv behöva säga "pistiäinen" vilket betyder "stekel" på svenska. Jag vet inte ens vad en stekel är! Haha men för att få ett bra vitsord måste jag öva. Ha en bra kväll! 

So tired.

Hej! Nu är jag såå trött! Först cyklade jag till träningarna och där tränade jag i 5 timmar. Sedan cyklade jag hem. Nu är jag så trött att jag bara har lust att gå sova men jag måste öva lite på finska prov... Hur som helst hur har er dag varit? 

26 April.

Andra inlägget idag (;. Idag har det bara regnat här och jag gick hem vilket tog en halv timme... Jag ska snart fortsätta med att redigera bilder från igår. Ha ett bra veckoslut! 

Lost in the woods.

Två bilder på Ida från gårdagen. Nu gör jag snabbt ett inlägg före jag åker till skolan. Idag ska jag efter skolan redigera lite bilder från igår och sedan kanske se på någon film. Haha jag vet, jag skriver hela tiden i mina inlägg att jag ska se på en film men som vissa av er säkert vet så älskar jag att se på filmer! Nu måste jag börja laga mig klar. Jag gör kanske ett inlägg ännu idag när jag kommer hem. Hejdå!

Dagens outfit.

Tröja, Vero Moda// Tunika, Abercrombie and Fitch// Shorts, Zara// Leggings, Cubus// Skor, Kookenkä.
Hej! Det var länge sedan jag har visat outfit bilder. Idag var jag och Ida och fotade i en koinhängnad, haha det låter lite konstigt men det var jätte fint där och korna har inte ännu kommit så vi kunde lugnt ta bilder (;. Det kommer i framtiden att komma fler bilder från den här dagen. Det blev jätte fina bilder! 
Hehe, jag vet att jag har sagt att jag byter först design på sommaren men jag skulle väldigt mycket villa byta nu eftersom att det blev så fina bilder idag så jag kanske ändrar här någon dag. Nu ska ni ha det bra och jag ska börja göra lite läxor. Hejdå!

Apr. 24, 2013

Hej! Nu blir det ett inlägg från telefonen. Idag har jag först cyklat till skolan. Jag var där från åtta till tre. Sedan cyklade jag hem och gick ut med Tilda. När klockan tickade halv fem började jag cykla till träningarna. Nu på kvällen har jag bara sett på film. Sov gott alla söta!


Central Park.

Den parken var såå stor! Hur mår ni idag? Jag mår fint fint men jag var lite stressig på morgonen eftersom att jag hade engelska prov och det kändes som om jag inte kunde någonting pluss att jag senare på dagen hade huslig ekonomi förhör och jag kunde inget av det heller. Hehe tur att det bli omtagning i hussan. Jag ska snart ta itu med lite läxor och sedan blir det ett bad. Ha det bra alla fina!

I remember every sunset, i remember every word you said.

Hej på er! Vad ska ni hitta på idag? Jag ska skriva klart ett modersmålarbete och kanske ta några foton i det fina vädret. På kvällen ska jag också kanske umgås med mina granne. Nu ska jag äta något före jag fortsätter med modersmålarbetet. Ha en trevlig lördag!

Minea.

Två bilder på söta Minea. Orsaken till värför jag har bloggat så dåligt på två dagar är att jag inte orkat vara på datorn och internet funkade inte igår. Idag har jag varit först i skolan och sedan kommit hem och sett på film. Senare ungefär vid fem tiden åkte jag till stan för att vara med mina cheerleading kompisar. Det var roligt att vara med dem. Vi gjorde lite stunts och gick lite i butiker. Ha en mysig fredagskväll! 

Favorit mellanmålet.


Sofia.

På bilderna ser ni en söt tjej med namnet Sofia. Idag har jag efter skolan gått till stan och köpt lite mellanmål. Sedan träffade jag mina tre kompisar från mitt cheerleading lag. De väntade på två andra tjejer från vårt lag och sedan hänge jag med alla fem. Vi gick till en ungdomslokal och gjorde lite stunts. Nu är jag ganska trött p.g.a. att jag hade en kort natt. Jag ska kanske se på Hunger games idag. Ha det bra!

Unfaithful.

En söt bild på Isabella och Sofia. Nu blir det ett kort inlägg (som vanligt på måndagar). Jag kommer ju nu ha nästa varje tisdag ett prov och då måste jag alltid öva på måndagar jätte mycket. Jag har senare idag träningar. De börjar klockan sju och slutar klockan nio. Nu måste jag öva vidare på mitt fysik prov men ha det bra! 

Behind the scenes.

Gomorgon! Jag har vaknat för en halv timme sedan. Idag ska jag på träningar och öva på fysik prov. Det är jobbigt att varje veckoslut måsta öva på ett prov men nu det är väl bara 48 dagar kvar till sommarlovet. Jag kan inte vänta! Jag ska nu laga frukost åt mig. Ha en bra söndag!

Sås av kyckling till pasta.

Detta åt jag idag. Det var såå gott! Och kan ni tänka er, jag gjorde maten helt själv! Det var alltså sås av kyckling till pasta men det blev inte riktigt någon sås fast jag gjorde precis som i receptet. Nåja i alla fall så smakade den utmärkt. Detta är då andra inlägget som jag gör idag. Tänkte att när jag nu inte riktigt har någonting att göra så kan jag väl göra ett till inlägg. På kvällen ska jag kanske hyra en film. Ha en bra lördagskväll!
P.S. Lyssna på den här sången! Hon sjunger den så bra!

On top of the world.

Hon är bara så vacker! Idag har jag bara luggit i min säng och sett på filmen som jag igår blev på hälft med. Senare idag ska jag säket laga mat (hoppas det går bra, jag är ganska dålig på att laga mat). Hoppas jag får rummet städat också. Har ni några trevliga planer för dagen? 

Äntligen veckoslut!

Tre super söta vänner! Idag var det en ganska vanlig skoldag. Jag gillar inte riktigt fredagar eftersom att vi bara har typ läsämnen. Efter skolan var jag med fina Ida på stan och vi gick först till skobutiken och kollade på vans. Det fanns tyvärr inte sådana som jag ville ha. Sedan gick vi till matbutiken för att köpa magbullar till hunden min som inte äter vanliga hundkulor utan behöver lite finare mat (haha magbullar låter ju inte så fint men det är väl godare än kulor). Det fanns tyvärr inte magbullar så vi gick till en annan marbutik men där fanns det inte heller. Nu får hon bara klara sig med sina vanliga kulor. Ha ett bra veckoslut! 

So pretty.


Hon är så vacker den tjejen! Idag kom tre söta vänner till mig och vi åt lite mellanmål och sedan stack vi iväg för att fotografera. Det blev jätte fina bilder och ni kommer att få se fler. Det var Isabella som var modell men jag har också några bilder på Minea och Sofia. Jag gillar verkligen dessa svartvita bilder. Idag har jag, före jag hängde med dessa tjejer, varit i skolan. Tre första timmarna var träslöjd och resten av skoldagen var det rätt så tråkiga timmar. Nu måste jag göra lite läxor. Ha en toppen kväll! 

Tågstationen.

Tre blder från tågstationen med Fanny, Isabella och Amppu. Idag var det skola från klockan åtta till tre. Det var cirkus kalas där som vi såg på. Det var ju riktigt bra!
Jag har jätte mycket sommar inspiration! Den här sommaren tänker jag ta jätte mycket bilder. Nu ska jag fortsätta kolla på Alice in wonderland som jag just börjat se på. Ha det bra! (:

Someday i will find my way back to where your name is written in the sand.

Hej på er. Jag tror att det var sista bilderna från naturfotograferingen. Sista bilden tycker jag att är jätte söt på Isabella och Fanny. Idag skrev jag historia provet. Skönt att det är över. Jag vet inte alls hur det gick men hoppas att det blev bra! Har ni gjort något roligt idag? Jag ska snart göra lite läxor och sedan se på någon film. Ha en bra kväll! 

Naturfoto.

Hej på er! Nu blir det ett super kort inlägg för att jag måste öva på historia prov och jag förstår ingenting! Jag hoppas verkligen att det ska gå bra imorgon. Tack för så många och fina kommentarer i förra inlägget. Jag blir såå glad! (: Nu måste jag fortsätta öva. Hejdå, ha en bra vecka!

Fanny.

Tre bilder på söta Fanny! Jag vet inte värför bilderna blev så dålig kvalite. Idag ska jag öva på historia prov! Jag övade inte alls mycket igår. Jag minns ingenting som jag läste. Dessutom måste jag skriva klart ett modersmål projekt och det är också träningar idag men jag ska inte träna för att jag är så flunssig. Igår försökte jag göra en video men den blev ju inte så bra... Alltså jag laddade också ner iMovie på min telefon men jag är rätt så dålig på att använda det. Nu måste jag äta morgonmål. Hejdå alla fina! 

Amppu.

Tre bilder på en nätt tjej som kallas Amppu. Hon var i samma dagis som jag men sedan for vi till olika skolor och tappade helt kontakten. Så det var roligt att umgås lite med henne på torsdagen. Vad ska ni göra idag då? Jag ska plugga till historia provet. Jag borde ha börjat redan igår men sedan blev jag ju sjuk och orkade inte göra något. Jag är jätte dålig på historia och måste verkligen höja historia vitsordet! Nu ska jag göra en god frukost och sedan kanske ta ett bubbelbad.

Isabella.

Tre bilder på vackra Isabella från igår. Idag började skoldagen klockan 9. Jag kom hem klockan 11 för att jag hade jätte ont i huvudet. Sedan sov jag en timme och nu mår jag mycket bättre. Det var tema dag idag också i skolan. Synd att jag missade det roliga. Haha jag sa igår att jag säkert kommer att vara sjuk idag för att jag hade så kallt efter att jag fått snö i mina skor och blivit jätte våt. 

A good day.

Fyra svartvita bilder från dagen. Idag var det då temadag i skolan. Man fick välja mellan olika saker att göra och jag valde naturfotografering. Jag fotade med Isabella, Fanny, Amppu och Venla. Det blev jätte fina bilder och det kommer att komma fler bilder i bloggen. Efter skolan gick jag, Isabella, Fanny och Amppu till Coffee house, Tiger och Cubus. Efter det gick vi till tågstationen och fotade lite där med. Det kommer bilder därifrån också. Tågstation besöket var inte så lyckat eftersom att det var jätte hög snö och vi bara sjönk i den hela tiden och det kom jätte mycket snö i mina skor! I alla fall så har dagen varit bra.

Anything could happen.

Hej. Vad har ni gjort idag? Jag har varit i skolan och sedan på träningar. Träningarna gick helt bra men jag måste verkligen börja tänja mera! Jag tror att jag ska börja springa och alltid efter det tänja i minst en halv timme. Det är ju cheerleading tävlingar ganska snart (26 maj). Just nu lyssnar jag på bra musik och ser på film. Ni borde lyssnar på denna musikmix. Jag tycker att den är ganska bra. Alla sånger tror jag att är från förra året.

Nytt telefonskal!

Hej! Idag gav Ida det här fina telefonskalet till mig från Dubai. Jag älskar det! Efter skolan kom hon till mig. Vi såg på ett Pretty little liars avsnitt och fixade lite på hennes bloggdesign. Nu måste jag göra läxor. Ha en bra tisdag!


1 April.

Hej på er! Bilderna fotade jag för några dagar sedan. Idag var jag då i Helsingfors i samma akrobatiksal som på fredagen. Idag är det föresten 1 april! Har ni skojat någon? Jag har inte skojat någon och ingen har skojat mig. Nu ka jag gå i dushen och sedan kanske jag ska kolla på en film. 

RSS 2.0