Ny bloggpaus.

Hej! Bilden är från stugan. Nu har jag inte bloggat på jätte länge. Förlåt. Nu kommer det också att bli ett kort inlägg för att jag snart ska på träningar. Jag ska i alla fall nu ha en bloggpaus fast det hade jag ju igentligen redan men jag berättade inte om den. Men nu vet ni och jag vet inte hur länge jag kommer ha den. Vi hörs när jag kommer tillbaka, ha det bra!

Made in the USA.

Hej! Här är bilder på Melinda och Lina. Jag kommer att visa fler men dessa har jag bara hunnit redigera nu. Orkar inte skriva mer för att jag ska gå sova. Godnatt!

Love will remember you.

Hej! Här är två bilder på mig som Klara har fotat. Idag har jag varit med Melinda och Lina på stranden. Det var mycket trevligt. Vi simmade, fotade och pratade om allting. Jag ska visa bilder från idag imorgon. Nu blir det ett kort inlägg för att jag nu är så trött och ska gå sova. Godnatt!

Klara.

Klara är så fin på dom här bilderna! Idag har jag kommit hem från min mormor och morfars stuga. Det var riktigt roligt där och jag filmade in en kort video som jag kanske ska visa. Lite bilder har jag också tagit. Hinner inte skriva mer eftersom att jag snart ska ut och träna och efter det ska jag på träningar. Det blir första träningarna efter sommarpaussen. Ha det så bra!

It's a special day, we should celebrate.

Här är bilderna från i förrgår. Klara är så fin och jag har flera fina bilder på henne som kommer att komma i kommande inlägg. Vi hittade en äng med såå fint ljus. Tyvärr så tror jag att det här är de ända bilderna jag tänker visa från den ängen men vi var också på en annan äng och där blev det också jätte fina bilder. 
(Det här är ett tidinställt inläg p.g.a att jag är i min mormor och morfars stuga)

Sista bilderna från Sverige.

Här är sista bilderna från Sverige. På första bilden är kungens ryttare och på andra bilden Isabella. 
(Det här är ett tidinställt inlägg p.g.a att jag är i min mormor och morfars stuga)

Två nya kjolar.

Topp, fick till födelsedagspresent// Kjolarna, H&M.
Igår köppte jag kjolen åt höger och för några veckor sedan köppte jag kjolen åt vänster. Jag gillar båda jätte mycket.
Idag har jag varit med Klara på en simstrand. Det var riktigt trevligt och när vi hade simmat och solat klart gick vi till två ängar i närheten och fotade. Jag har ganska mycket bilder från idag som jag kommer att visa i kommande inlägg. Jag har också lite Sverige bilder kvar att visa.
Imorgon åker jag till min mormor och morfars stuga. Där ska jag vara i två nätter och det finns inte internet där men jag ska tidinställa några inlägg. Puss på er!

Strängnäs.

Godmorgon. Jag har just vaknat och redigerat dessa bilder från Strängnäs. Jag ska idag vara med mina vänner. Vet inte vad vi hittar på men säkert något roligt. Idag är det förresten första augusti! Tycker att sommaren har gått jätte fort men det är ju ännu en månad kvar. Nu ska jag göra något gott till morgonmål. Ha en bra dag!

RSS 2.0