I see you, you see me.


Lovely girls.

Igår hängde jag med dessa fina tjejer. Det kommer fler bilder i framtiden. Nu har jag ju inte bloggat på två dagar. Igår skulle jag ha gjort det men jag blev sjuk. Jag hade stegring och nu på morgonen hade jag 38 grader feber. Just nu har jag inte alls feber så hoppas det är likadant till kvällen så att jag imorgon kan gå på skolavslutningen. Min syster tar studenten imorgon så jag ska fota på hennes studentfest. Därifrån ska jag sedan visa bilder. Jag kanske ännu gör ett inlägg idag så håll utkik. Nu ska ni ha en bra dag. Hejdå!

Grattis Isabella!

Hej. Idag fyller den här tjejen 14 år så ett stort grattis till Isabella! Idag har jag haft cheerleading våruppvisning. Det gick helt bra fast en från min lyftnings grupp var borta så hon ersattes av en annan. Nu ska jag gå sova. Godnatt, sov gott!

Veckoslutet.

Hej, jag hade en liten bloggpaus på veckoslutet som jag inte berättade om så ursäkta för det. Nu ska jag i alla fall berätta lite om vad jag har sysslat med.
På lördagen har jag varit på stafettkarnevalen! Om ni inte vet vad det beryder så får ni googla (;. Första bilden: Satin circus uppträdde och dom var jätte bra! Andra bilden: Isac Elliot skriver autografer. Jag fick tyvärr ingen autograf men jag fick se när han upträdde och det var också jätte bra! Tredje bilden: Olympia stadion. Fjärde bilden: Jag och min kompis Fanny. Henne hängde jag mest med under dagen.
På söndagen var jag på cheerleading tävlingar! Det gick jätte bra och jag är så stolt över mitt lag! Vi blev tionde av femton lag alltså inte så bra men det gör inget, alla var så glada ändå. 
 
Nu vet ni var jag hållit hus. ha en super bra vecka!
 

I want it that way.


Only teardrops.

Hej på er! Bilderna är från lördagen. Minea är så söt på andra bilden (: . Idag har jag varit på träninga. Det gick jätte bra och tungt var det också. Nu är det bara 9 skoldagar kvar och sedan är det sommarlov! Åh vad jag längtar. Jag ska göra så mycket den här sommaren. 

Photo of the week.

Hej! Nu tänkte jag berätta lite om den där fotogrejen som jag och mina kompisar ska ha. Jag nämnde det i det här inlägget. Jag, Minea, Isabella, Fanny och Amppu är då alltså med. Den här fotogrejen heter då photo of the week. Det kommer alltid vara ett tema. Vi kommer att sätta en bild på söndagar och bilden ska ha med temat att göra. Jag tycker att det ska bli en rolig grej (: .
Den här veckan är temat vår och jag valde den här bilden av vitsippor. Tyckte att det passar bra när det nu på våren har börjat växa ganska mycket vitsippor. Om ni vill se de andras bilder så kika in på MineasIsabellasAmppus och Fannys blogg. 

17 år i staden där jag växte upp.

Två svartvita bilder på fina Minea från igår. Vi fotade rätt så dramatiska bilder och fint fint blev det. Synd att Isabella var sjuk annars skulle hon också ha kommit med. Såg ni igår på Eurovisionen? Jag somnade ungefär i mitten av tävlingen men så långt jag hann se så var det riktigt bra. Jag gillade inte riktigt låten som vann. Nu ska jag äta morgonmål. Ha en fin söndag!

Her name is Emma.

Jag gillar dessa bilder på min syster. Idag har Minea och Sofia varit här. Vi var i skogen och fotade. Det kommer bilder sen. Idag ska jag se på Eurovisionen med min familj. Vem är er favorit? Jag tycker det finns många bra det här året. Nu ska jag se klart en film. Ha en bra kväll!

Så varm dag!

Hej! Idag har det varit en såå varm dag! Över 20 grader. Jag och Isabella har efter skola cyklat till stan där vi träffade Minea och Sofia. Vi gick till glasskiosken och åt glass och sedan satt vi på en brygga och pratade om allt. Klara kom också dit och det var riktigt trevligt. Jag ska kanske snart och fota och senare ska jag också göra lite akrobatik på gräsmattan. Ha en bra kväll!

Systern.

Hej. En bild på min syster blev det. Vi var och fotade för några dagar sedan och det kommer säkert att komma fler bilder från den dagen. Igår var jag efter skolan men mina förskolekompisar på stan. Vi pratade och skarratde. Vi hade inte sets på en lång tid och det fanns så mycket att prata om! Idag har jag varit med Minea, Isbella, Fanny och Amppu efter skolan. Vi var på café, fotade, pratade, skrattade och hade det jätte trevligt. Vi ska göra en fotogrej på våra bloggar som jag berättar mera om senare. Nu säger jag bara godnatt. Jag är super trött!

Change your life, take it all.

Torkade växter kan ju också bli fint på bild. Nu blir det ett kort inlägg för att jag har prov imorgon (som vanligt) och det är sista provet så jag vill få bra i det. Det är geografiprov. Jag har typ läst första kapitlet och nu måste jag fortsätta. Ha en bra fortsättning på dagen!

Be kind, rewind.

Godmogon! Idag är det morsdag så glad morsdag till alla mammisar. Jag, min syster, pappa och hunden väkte vår mammis klockan halv 9 med att sjunga. Idag är det dessutom min namsdag! Mitt andra namn, Lotta, har namsdag idag. Så grattis till mig och alla andra som heter Lotta. Idag ska jag klockan 12 på träningar och klockan 4 ska vi med familjen gå och äta på en restaurang. Ha en bra dag!

Love my new sweatshirt!

Tröja, Monki// Toppen under tröjan, JC// Leggings, Cubus.
Här är en outfit som jag fotade för några dagar sedan. Älskar den mysiga tröjan som jag köpte i Stockholm! Lite stor men det gör inget. Det betyder ju bara att jag kan ha den längre. Jag har precis vaknat och lyssnar på musik från spotify. Jag hade en liten paus från spotify för att det var jobbigt när det bara funkade ibland (jag har inte spotify premium). Jag ska klockan ett på träningar som räcker ända till fyra. Lite längre träningar än vad vi brukar ha men det ska nog gå bra. Ha en trevlig lördag!

Stockholm.

Hej på er! Lite fler bilder från Sverigeresan. Ååh det var en så bra resa! På båten åt vi i buffen. Det var jätte gott fast jag åt inte så mycket som jag hade tänkt. När vi kom till hamnen åkte vi metro till hotellet och lämnade våra resväskor där. Sedan åkte vi metro till centrum och shoppade i Gallerian. Jag köpte en jeansjacka och en tröja. När vi hade shoppat klart i Gallerian åkte vi metro till hotellet och åt mat. Vårt hotell var i ett shoppingcentrum så vi gick lite runt där också och tittade. Sedan lagade vi oss klara till konserten (som jag berättade om i förra inlägget) och gick iväg till friends arenan. Imorgon får ni kanske se en outfit som jog fotade igår.

Ni kan aldrig fatta för det kan inte jag!

Alltså det finns inga ord. Det var liksom såå bra! Igentligen minns jag inte så mycket. Konserten var ungefär 2 timmar men det kändes som 15 minuter. Ååh när dom kom på scenen... Då fick jag nog tårar i ögonen. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant! När vi kom till Stockholm tänkte jag bara att nu kan man räkna hur många kilometer vi är från dom och när jag steg in i friends arenan tänkte jag att nu kan man räkna hur många meter vi är från dom. Oh my god när dom kom på scenen. Dom stod ju liksom framför mig! Kan ni fatta? Det kan inte jag! Jag har faktist sett One Direction påriktitigt! Jag har sjungit med dem, dansat med dem och haft så sjukt roligt! Jag minns när det var typ 100 dagar kvar och igår var det 0. Det var den bästa natten i hela mitt liv! Imorgon berättar jag om vad vi annat gjorde i Sverige. Nu ska jag lyssna på dem och äta någon god mat!

Jag och Tilda.

Bilderna är från några dagar sedan när jag och min hund hade picnic (;. Jag vet att bilderna har jätte ful bakgrund men jag märkte det först när jag skulle redigera bilderna så nu blev det såhär. Jag ska snart på träningar och där ska vi få testa våra nya tävlingsdräkter. Imorgon ska jag och mina vänner till Sverige för att se One Direction. Det har vi väntat på jätte länge och nu ska det äntligen ske! Vi åker dit med båt och kommer tillbaka med flyg. Jag vet inte om jag kommer att blogga imorgon före vi far men om inte så säger jag nu hejdå och vi syns på torsdagen (om jag inte bloggar från telefonen under resan)!

Blommor.

Hej. Idag cyklade jag efter skolan till en fotbollsplan där jag och mina cheerleading kompisar gjorde lite lyftningar. Det var roligt. Efter det cyklade jag till en fotobutik och köpte foton till mina ramar som jag ska ha på väggen. Tyvärr blev det fel fotona fel storlek och jätte mörka. Jag sa vilken storlek jag vill ha och sedan tog han en större. Dessutom kostade det jätte mycket! Sista bilden är en av bilderna som jag köpte. Den fick jätte ful färg. 

Shine on.

Heej! Idag har det varit en jätte bra dag! Efter skolan cyklade jag hem och gick ut med Tilda. Sedan cyklade jag till Minea och där var Isabella och Sofia också. Vi gick ut och hade picnick och det var hur mysigt som helst! Nu blev det ett telefon inlägg för att jag inte orkar sätta på datorn.


1 Maj.

Det börjar bli sista bilderna från kohagen men det kommer ännu bilder från en annan plats som jag och Ida var och fotade på samma dag. Jag sitter ännu i pyamas här och äter morgonmål. Jag ska snart göra mig klar för dagen. Har inga planer men förhoppningsvis ska jag vara med någon kompis. Ha en bra förstamajdag!

RSS 2.0