självporträtt

Hej! Jag tog dessa bilder idag just före det hann bli mörkt ute.
På morgonen skrev jag ett geografiprov och det gick jätte dåligt. Sedan hade jag ett kemi förhör och ett spanska förhör. Efter skolan gick jag med Isabella och Ida på stan en stund. Jag ska snart börja se på någon film men före det måste jag äta. Ha en bra kväll!

lazy day

Här får ni se bilder på min granne och en bil på mig. Idag ska jag kanske ha typ twilight maraton eller bara se på gossip girl hela dagen. Måste också tänja. Bara 3 veckor kvar till cheerleading tävlingarna. Det kommer att bli kul! Jag älskar att tävla. Nu ska ni ha en super bra dag. Hejdå!

Pretty little liars, frukt och bär


Hej! Gjorde i ordning det här goda mellanmålet när jag kom hem. Jag såg också halloween avsnittet av pretty little liars  pånytt, såå skrämmande. Och mer skrämmande var ravenswood avsnittet! Nu ska jag göra mina läxor och sedan se på gossip girl.

hey brother

Hej på er. Här är två bilder på Ida. Jag kom just hem från träningarna som gick ganska dåligt för min del. Jag är ganska flunssig så jag var inte riktigt med på allting. Hinner inte skriva mer för att jag måste hinna öva på historia prov före x factor börjar. Hejdå!

London eye

Här får ni se bilder från London eye! Det var jätte fint där uppe. 
Idag har jag varit och fotat med min granne. Det blev jätte fina bilder och jag kommer att visa dom efter alla London bilder. Nu ska jag se ett eller två avsnitt av Gilmore girls innan jag och min syster börjar se på x factor.

madame tussauds

Här är bilder från madame tussauds. Det fanns jätte många vaxdockor som såg så verkliga ut att man nästan trodde att de var verkliga. Det blev ganska dålig kvalitet på bilderna för att det var så dåligt ljus. 
Idag ska jag städa mitt rum och på kvällen kanske hyra en film. Idag kom också första snön! Men den har nu smält bort. Hinner inte skriva mer måste sätta igång och städa mitt rum. 

London

Här är bilder från London och det kommer fler. Vi hann med ganska mycket. Vi åkte mycket tunnelbana, gick på Oxford Street och Regent Street där vi shoppade och vi var också på teater, The Lion King. Den var jätte fin. Om ni är påväg till London någon gång så rekommenderar jag den teatern. 
Jag tänkte att jag kanske ska göra en video där jag visar vad jag har köpt men vi får se. Nu hinner jag inte skriva mer för att jag ska till Helsingfors med Isabella oh Sofia och dom kommer snart och söka mig. Hejdå ha en bra dag!

Nytt!

Nu har jag ändrat min design! Jag tycker att det blev ganska bra. Jag satt typ hela morgonen i min säng och försökte få det att se ut som jag ville och till sist blev det. Headern är tagen i London. Jag kom igår hem och det var en väldigt lyckad resa. Jag berättar mera imorgon. Hejdå ha en bra kväll!

lovely girls

Bilderna på de här fina tjejerna tog jag för inte så länge sedan. Idag kommer jag hem! Tyvärr kommer jag så sent hem att jag inte hinner göra ett inlägg så jag har tidinställt detta inlägg. Men imorgon ska ni få se bilder från resan. Hejdå så länge!

we can't stop and we wont stop

Här är igen bilder från dagen när jag var med min media klass ute och fotografera. Det blev ganska lyckade bilder från den dagen. Jag kommer troligtvis alltid att visa bilder när vi varit och fota. Nästa gång ska vi till gamlastaden och fotografera så hoppas det blir fina bilder där. 
(Det här är ett tidinställt inlägg pga. att jag är i London).

my lips are saying goodbye, my eyes are finally dry

Här är två bilder på fina Ida. Vi har som tillvalsämne i skolan ett ämne som heter bilden i media. Det är helt kul när man får vara ute och fota ibland. Jag kommer säkert att visa fler bilder från den dagen jag tog dom här bilderna i några kommande inlägg.
(Det här är ett tidinställt inlägg pga. att jag är i London).

I'm going to London!

(Ida har fotat bilden på mig här ovan ↑)
Hej! Det här är ett tidinstält inlägg pga. att jag är påväg till London! Jag och Ida sitter just nu troligtvis i flyplanet påväg mot Oslo där vi byter flyg. Kommer bli så roligt och när jag kommer tillbaka kommer jag att ha bilder att visa. Glöm inte att kika in på bloggen fast jag inte kommer att blogga i London så har jag ändå tidinställt några inlägg. Hejdå och ha det bra! 

packing


Poodle.

Här är bild på min söta vove. Jag ska nu gå ut med henne så hinner inte skirva något mer. Hejdåå!

I'm back!

Hej! Nu är jag tillbaka för vet ni vad? Nätet funkar i huset igen! Det är helt otroligt! Pappa kom en dag in i mitt rum och sa att nätet funkar igen. Jag är såå glad! Nu behöver jag inte vänta till efter nyåret. Jag har sett att jag fortfarande har kvar några läsare, inte alls många men några så tack för det! Jag kommer kanske inte blogga lika ofta som jag gjorde förut men jag ska försöka göra inlägg så ofta som möjligt. Som ni säkert sett så har jag också ändrat min bloggdesign lite. Den kommer ändras igen ganska snart till lite höstigare. Nu ska jag äta kvällsmål så hejdå alla finisar!

RSS 2.0