Sigtuna.

Här är bilder från Sigtuna. Om ni nångång åker dit så rekommenderar jag tant bruns café. Det var jätte mysigt och såå goda chokladbollar.
Idag har jag cyklat till stan och träffat Isabella, Ida och Sara. Vi gick lite på stan och åt i Coffee house. Jag köppte ett läxhäfte som jag tycker att är ganska fint. Nu blev det ett sent inlägg men så blir det ibland. Godnatt människor, sov gott!

Nytt hår.

Topp, Hollister// Shorts, Kappahl.
Här får ni se lite bilder från dagen och mitt nya hår. Jag var på morgonen i frissan. Nu är det kortare och mer uppklippt. Efter frissan träffade jag Isabella, Sofia och Minea. Vi for till vår gamla skola och hängde där. Riktigt mysigt var det. Igår bloggade jag inte p.g.a att vi inte hade internet (igen). Nu är i alla fall allting fixat och det borde funka som vanligt igen.

Solnedgång.

Här får ni se fyra bilder från båten. Den första bilden på mig har Isabella tagit. Det blåste jätte mycket när vi var ute på däck. Jag trodde att jag skulle blåsa bort och kallt var det också. I alla fall så blev det fina bilder. Klockan är just nu kvart över 1 och jag är ännu i pyamas. Borde kanske laga mig klar snart. Vi ska få gäster på kvällen. Ha en bra söndag!

Nu är jag tillbaka!

Hej! Det har varit en liten paus här på bloggen. Jag var i Sverige med mina föräldrar och Isabella. Det var riktigt roligt. Vi var i Stockholm, Uppsala, Sigtuna, Öregrund, Gräsö och Strängnäs. Nu kommer det att komma bilder därifrån i framtiden. Jag hade bara hunnit redigera den här på Isabella. Vad har ni gjort medan jag var borta?

Ser ni skillnad?


Ungefär för ett år sedan togs den första bilden. Tycker ni att jag har ändrat utséene? Själv ser jag nog lite skillnad. 

Idag.

Bilder från dagen. Idag har jag varit med Klara, Sofia, Minea och Isabella på stan och det var riktigt mysigt. Jag köpte en kjol och en mascara. Har inget mer att berätta så jag ska nu se på Gossip girl en stund. Kram Wilma.

We gonna let it burn.

Hej! Idag har jag cyklat med min pappa till stan. Vi var i en kiosk och åt glass och sedan var vi i bokbutiken och köpte en bok till mig. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag ska nog ännu träna men andra planer har jag inte. Ha en bra kväll alla finisar!

Dagen.

Hej på er! Jag har just kommit hem från stranden. Jag var där med Minea, Isabella och Sofia. Det var riktigt mysigt. Vi satt på en flotte i en timme och pratade. Nu ska jag se en stund på Gossip girl och sedan tror jag att jag ska på länk. Kram till er alla. 
 
 
 

Blommigt.

Topp, Monki// Kjol, Fokiwa// Nagellack, Essie// Väska, Asos// Telefonskal, Idiwa// Skor, vet inte.
Blommigt är så fint! Jag skulle mest av allt villa ha väskan. Tycker den är jätte fin. Idag har jag varit med min familj till Helsingfors. Vi var och tittade på min systers nya hem när hon flyttar efter sommaren. Det var ganska litet och smutsigt men efter att man tvättat lite och lagt nya möbler blir det nog säkert fint. Nu ska jag gå ut och göra lite akrobatik. Hejdå finisar!

Kvällens outfit.

Topp, fick till födelsedagen// Kjol, minns inte.
Nu blev det ett sent inlägg som vanligt. Såhär har jag gått klädd idag här hemma på kvällen. Idag har jag varit på stranden på en cheerleading happening som kallas Sunfun. Det var roligt. Vi hade lite lekar och efter att programmen var slut simmade vi och det har varit en ritigt bra dag. Nu ska jag nog gå sova. Godnatt!

Thinking I was born in the wrong time.

Hej! Det blev inget bloggande igår eftersom att min dator var trött och stängdes av mitt i allt och gick inte på på hela kvällen. Jag har just sett på beautiful creatures men min syster. Den var bättre första gången jag såg den. Jag tror att jag börjar gå sova nu. Godnatt alla fina!

So pretty girl.

Isabella är bara såå fin på bilderna! Hon har varit här idag. Vi har sett på film, pratat och fotat. En riktigt mysig dag har det varit. Jag såg just på the Carrie diaries. Jag älskar verkligen Carries hår! Om jag fick välja precis hurdant hår jag skulle villa ha så skulle jag välja henes. Nu ska jag se på Gilmore girls. Ha det så bra!

Flätig dag.

Topp, fick till födelsedagspresent// Shorts, Zara.
Såhär har jag gått klädd idag. Jag lockade först håret och det tog jätte länge. När det blev klart så tyckte jag inte alls om det så sedan fick det bli flätor. Jag har typ aldrig flätor men idag kändes det som en flätig dag. Jag har redigerat bilderna i photoshop. Jag fick det av min mamma och pappa till födelsedagpresent. Förstår inte så mycket av det ännu men jag ska öva så att jag blir bättre. Nu ska jag fortsätta se på Gilmore girls. Hejdå!

Nu är jag 14 år!

Här får ni se lite telefonbilder från söndagen då jag fyllde 14 år! Jag hade en jätte bra dag with the best. Det känns som om jag inte bloggat på evigheter och det har jag ju typ inte heller. Det ska nog bli en ändring på det. Jag har i alla fall inte gjort något speciellt förutom då söndagen. Nu ska jag gå sova. Godnatt godnatt!

Gammal bild och inget att berätta, som vanligt.

Gammal bild men har inga nya. Hej! Idag kom min mormor och morfar. Jag har mest varit på datorn och varit ute och tränat. Ska säkert snart igen ut och träna. Jag har nu för tiden aldrig något att berätta. Har ni några önskemål om vad jag skulle kunna skriva om? Snälla säg till mig!

Rainbow.

Hej! Nu fick det bli en gammal bild på Isabella. Imorgon kommer min mormor och morfar. Jag har ju födelsedag på söndagen (hihi). Kan inte vänta! Äntligen fyller jag också 14 år när nästan alla mina kompisar redan fyllt. Jag ska nu se några avsnitt av gossip girl. Ha det så bra!

Jag idag.

Topp, Abercrombie and Fitch// Shorts, Kappahl.
Såhär ser jag ut idag. Som ni ser har jag inte alls blivit brun men jag har inte solat så mycket ännu den här sommaren och jag brukar inte bli sådär speciellt brun på sommaren heller. Nu ska jag börja se på någon film. Hej hej!

It's my birthday week!

Hej! Den här vecka är min födelsedagsvecka! Haha vet inte om det finns något som heter så men jag fyller alltså 14 år på söndagen 7 Juli. Då ska jag med mina vänner till en nöjespark i Helsingfors. Det blir jätte kul! Vad har ni gjort idag då? Själv har jag bara varit här hemma och sett på Gilmore girls. Jag ser för ofta på filmer men när man en gång börjat med en serie är det inte så lätt att sluta. Det var allt för idag. Ha en trevlig vecka!

RSS 2.0