Kläder till sommaren.

Ååh sommar! Jag vill att det ska bli sommar! Och jag vill gå klädd i dessa kläder. Allting är från hollister utom halsbandet, solglasögonen och conversen. Igen, som förra gången, längst till vänster är det en outfit och längst till höger en outfit. Kläderna i mitten är också jätte fina! Jag vill ha dom där kläderna! (Jag har ju redan toppen i första outfiten och tunikan i andra outfiten). Men det blir ju lite sommar för mig snart i alla fall eftersom jag ska till Barbados (;. Jag väntar så mycket! 
Idag har jag efter skolan varit med Isabella i en tyg butik för att köpa tyg till en rosett till cheerleadingen. När vi hade köpt tygen gick vi till ett pizza ställe och åt. Nu ska jag göra klar rosetten. Hejdå ♥.

Snöstorm!

Hehe, jag vet, nu blev det bilder på mig själv. Igen! Men allltså nu är det så att jag inte har andra bilder nust nu så det blev bilder på mig själv. Imorgon kommer det troligtvis ett klädcollage inlägg igen men med sommar kläder. 
Idag har jag varit i skolan och haft en helt vanlig dag. Efter skolan gick jag till stan med Isabella och sedan gick vi till träningarna. Det har blåst och snöat så mycket idag! Jag trodde att vi aldrig skulle komma fram till träningarna! Nu måste jag öva på engelska förhöret som jag har imorgon. Ha det bra och sköt om er! ♥

Kläder till våren.

Ett klädcollage som jag gjorde för någon dag sedan. Detta skulle jag gärna klä mig i nu på våren. Allting är från hollister utom telefon skalet och skorna. Längst till vänster är liksom en outfit och längst till höger är en outfit. Skorna och skalet passar till båda outfitarna. Den vänstra outfiten skulle jag ha typ i skolan eller på stan och den högra outfiten skulle jag ha hemma. Västen, tröjan och t-skjorta är också så fina! Hihi, längtar så mycket till New York så att jag kan shoppa alla fina kläder. Kankse några av dessa.

Grattis Sofia!

Ännu tre bilder från i förrgår. Man har alltid roligt med dom flickorna (: . Idag fyller en av dessa flickor 14 år! Och det är Sofia (hon längst till vänster på första och sista bilden). Grattis Sofia på 14 års dagen! Hihi hoppas du får en rolig dag och hoppas vi syns snart, vilket vi gör, eftrsom 2 februari... (;
Idag ska jag först åka till skolan och sedan komma hem och öva på prov. Klockan 5 har jag träningar som slutar 7 och då ska jag öva på prov. Så idag blir det mycket provläsning. Hejdå finisar. ♥

Söta tjejer.

Bilderna är från igår. Hihi dom blev ju riktigt söta. Idag ska jag fara till träningarna men jag ska inte träna eftersom jag är så flunssig. Jag ska bara titta på. När jag kommer hem ska jag öva på hälsokunskap provet som jag har på tisdagen. Ha en fin söndag finisar ♥.

A really good day.

Tre bilder på mig från igår. Idag har jag hängt med Minea, Sofia och Isabella. Vi gick på stan och fotade lite (bilder kommer imorgon). Sedan gick vi till Sofia där vi övade till 1D flash moben. Nu håller jag på att redigera bilder som jag idag har fotat. Hejdå! ♥

Två outfitbilder.

Halsduk, Cubus// Tröja, Veromoda// Spetstopp, Hollister// Undertopp, JC// Jeans, Kappahl.
Så såg jag ut idag. Jag fotade andra bilder också på mig själv som säkert kommer på bloggen imorgon. Jag har ganska mycket bilder på mig själv här på bloggen men efter imorgon ska jag nog ha en paus på det. Idag ska jag ha filmkväll med min syster. Vi ska köpa sushi och godis. Jag tror att vi ska se snowhite and the huntsman. Nu ska jag dricka kakao och sedan kanske gå i badet. Ha en fin kväll! ♥

Tre saker jag längtar till!

  1. New York och Barbados. ♥
  2. Sverige med vännerna små på One Direction konserten. ♥
  3. Sommarlov! ♥
Jag längtar så mycket till alla tre saker! Det är inte länge kvar tills jag ska få fara till New York och sedan Barbados! När jag kommer hem är det bara typ två månader till One Direction konserten och sedan en månad till sommarlovet! Tiden går fort. 

Solljuset mellan träden.

Två bilder som jag fotade igår. Solen har lyst jätte fint här dom senaste dagarna. Idag hade jag då finska prov som inte gick så bra. Jag hade också ett praktiskt förhör i huslig ekonomi. Gjorde det med Isabella och det gick ju helt bra. På lördagen ska jag vara med Isabella, Sofia och Minea. Jag såg Minea och Sofia idag också men dom vinkade inte till mig. Haha dom såg nog inte mig (;. I alla fall så väntar jag på lördagen eftersom jag inte har sett dem på länge! Ha det bra och sköt om er ♥.

Kakao med vispgrädde.

Hej. Just nu dricker jag kakao och övar på finska prov. Finska prov har jag imorgon. Hoppas det går bra. Jag har inte övat så mycket men jag kan helt bra ändå. Jag ska nog ännu öva en stund. Hur mår ni då? Vad har ni gjort idag? Själv mår jag bra och jag har varit just på träningar. Nu måste jag fortsätta öva på provet. Hejdå ♥.

If you can dream it, you can do it!

Jag var just ute och tog bilden. Den kommer att komma på en av mina tavlor i mitt rum. Jag har köpt för ganska länge sedan tavlor från Ikea som ska beställa bilder som jag har fotat i men jag har aldrig kunnat bestämma mig vilka bilder jag ska välja men nu har jag valt så nu blir det bara att beställa dom. Jag ska helt snart på träningar och efter det ska jag öva på finska prov. Hejdå sötisar ♥.

Älskar solen! ♥

Två bilder på mig från igår. Solen var verkligen fin! Det blev ändrade planer idag. Jag var inte och skida slalom med Isabella utan jag var på en plats i Helsingfors. Det är lite svårt att förklara men det var liksom en stor gymnastiksal med en uppblåst stor madrass, tre stora studsmattor och en cheerleader matta. Det var jätte roligt där och jag lärde mig bättre att göra flik (tror att det heter så på svenska)! (länk för er som inte vet vad det är). Jag hoppas att jag snart lär mig att göra det ordentligt. Ha det bäst! ♥

Dagens outfit.

Halsduk, Cubus// Blåa topppen, Hollister// Vita toppen, JC// Tröja, Veromoda// Jeans, Kappahl.
Såhär har jag gått klädd idag. Det har varit iskallt! Minus 23 grader visade det på vår termometer! Hoppas det inte är så kallt imorgon eftersom jag ska kanske med Isabella och skida slalom. Jag har inte ännu varit det här året. Idag har jag varit hos min granne och sett på Titanic. Hemsk film enligt mig. Dom bara hoppar i vattnet och dör. Haha nej men det är ju en fin kärlekshistoria och första hälften är ju helt bra fast kanske dom flesta tycker att det är spännande när båten sjunker men det var för skrämmande för mig (;. Ha det bra och hoppas ni inte har det så kallt som det är här. Hejdå ♥.

I'll tell you something real.

Bilden är från träningarna i förrgår. Jag är i mitten högst upp. Idag har jag också varit på träningar och det gick helt okej. Det blev tyvärr ingen bättre bild än en telefonbild som min tränare har fotat eftersom efter träningarna var det redan så mörkt ute att jag inte kunde gå ut och fota det som jag hade tänkt fota men det får bli till en annan dag, kanske imorgon. Annars har det väl varit en ganska vanlig dag förrutom att jag fick två anmärkningar i skolan. Den första för att jag var försenad till första timmen (religionen). Den andra kom för att jag hade glömt simdräkt till gymnastiken, jag var säker på att vi idag hade skrinning och inte simning. Idag har jag också kollat på det nyaste avsnittet av pretty little liars. Det var såå bra! Följer ni serien? Jag är helt galen i den. Har sett varenda avsnitt! Absolut den bästa serien pluss Gilmore girls. Hihi nu ska jag nog öva lite på engelska läxan och sedan ska jag titta på Gilmore girls. Hejdå finisar ♥.

Glada jag idag. (:

En bild på mig. Det var meningen att jag skulle fota outfit bilder idag men på något vis blev bilderna som var åt andra hållet suddiga. Jag måste ha stått på ett lite annat ställe. I alla fall så är min tunika från hollister. Jag köpte fyra toppar från därfrån när jag var i Sverige. Jag köpte också en halsduk och en väska från hollister. Hollister är nog helt klart min favorit butik. Fyra böcker och ett skal till telefonen blev också köpt. Det var väl allting jag köpte. Jag kom just hem från träningarna som gick väldigt bra. Nu ska jag göra läxor och dricka kakao. Hejdå finisar ♥.

Jag är tillbaka.

Hej. Tänkte bara meddela att jag har kommit tillbaka från Sverige och det var jätte roligt där. Jag ska berätta mera imorgon. Jag vet att bloggningen har varit usel men nu har jag lite telefonbilder att visa och nya kläder som jag ska fota. Imorgon skriver jag då som sagt mera. Sov gott (:


Gästbloggning.

Hej! Idag är det inte Wilma som bloggar utan Ida, nu är det så att Wilma är i Sverige och hon hann inte blogga före hon åkte iväg så nu bloggar jag. Om ni vill komma till min blogg klickar ni Här. Jag har fotat dessa bilder idag, Tänkte att jag ville fota lite mera natur har inte fotat så många vinterbilder! Var just på stan och ska kanske till en kompis nu. Ha det bäst! ♥

Kiss you.

Hej! Idag såg jag One Directions nya musik video av sången kiss you. Haha jag tycker den är rolig (: . Tänk, att i maj ska jag få se, med mina vänner, dem när de sjunger sången påriktigt! Kan inte vänta! Det ska bli helt otroligt roligt. Nu ska jag se en stund på film innan jag går och lägger mig. Kramar till er ♥.

Fasaner.

Två sådana fasaner såg jag här en dag på vår gård. Idag har det varit en ganska vanlig skoldag. Jag for inte på träningarna idag eftersom jag har varit sjuk på veckoslutet. Hoppas jag inte missade så mycket. Jag kom på idag att jag inte har någon outfit bild på den här bloggen men grejen är den att jag har inga nya eller fina kläder. På fredagen ska jag i alla fall till Sverige och där ska jag shoppa lite så när jag kommer hem ska ni kanske få se lite outfitbilder på mig. Tack för så många, fina kommentarer i förra inlägget. Jag blev såå glad! Nu måste jag öva på religionssförhöret som jag har imorgon. Hejdå och ha det bäst! 

Två utmaningar.

Nu har jag fått två utmaningar av Minea och Klara. Regler:
1. Varenda en som blivit utmanad måste skriva 11 saker om dem själva
2. Man måste också svara utmanarens frågor
3. Utmanade måste hitta på 11 frågor till den som den utmanar
4. Utmanade måste sedan välja 11 bloggare som har mindre än 200 följare och utmana dem!
5. Sedan måste du berätta till dem du utmanat
6. Man får inte utmana tillbaka
11 saker om mig:
1. Jag blir orolig när mina vänner gråter i filmer och själv kan jag int gråta.
2. Jag vill ha storlek XS, S eller M på mina kläder. Det är jobbigt att ha storlek XXS som nästan aldrig finns i butiker.
3. Jag hatar att städa!
4. Jag gillar att fota och blir glad när det blir lyckade foton.
5. Jag skulle villa bli brun på sommaren men jag är alltid blek.
6. Jag tränar cheerleading tre gånger i veckan.
7. Jag är nästan alltid glad.
8. Jag kan bara gråta om det händer något åt mig själv eller till någon min familjemedlem. Haha jag vet att det låter egoistiskt men så är det bara. Det betyder ju inte att jag inte bryr mig om mina vänner eller andra men jag kan bara inte gråta åt dem (;.
9. Jag är född 7.7.
10. Jag är dålig på att sjunga fast jag skulle jätte gärna villa kunna sjunga bra.
11. Älskar att kolla på fimer!
Svar på Mineas frågor:
1. Vad drömde du om senast ? Att jag fick spagat och det fick jag ju här en dag också påriktigt (;
2. Hurdana komplimanger gör dej gladast ? Alla komplimanger gör mig glad!
3. Ok, hurdana sånger gillar du bättre : feelgood-ones eller deep-ones ? Gillar kanske nog mera feelgood-ones!
4. Vad är det finaste & vackraste & bästa du äger ? Min kudde och min kamera (;.
5. Sång som snurrat i ditt huvud idag? Let it be!
6. Beskriv dej själv med tre ord ? Glad, trögfattad och kort.
7. Finns det något du alltid velat säga out loud men aldrig ännu sagt ? Vad ? Haha, värför skulle jag det säga? :D
8. Favoritsiffra? 7!
9. Vad är ditt första minne från när du var riktigt liten ? När jag gungade i en gunga, Jag var typ 3 år...
10. Favoritsång just nu ? Det finns så många! Men kanske One Direction, Kiss you.
11. Om du skulle använda en chat-up-line, vilken skulle det vara ? ;) Vet inte... (:
Svar på Klaras frågor:
1. Varför skriver du blogg ? För att jag vill visa mina bilder och jag vill berätta om mitt liv.
2. Till vilket land skulle du helst resa ? USA!
3. Vilken färg är dina ögon ? Gröna.
4. En bild som du tycker jätte mycket om, varföör ? Dom här två: 
Jag gillar båda eftersom ni alla skrattar helt naturligt och båda dagarna var jätte roliga (: .
5. Vad skulle du ta med dig till en ö som du sku måsta leva på i 2 veckor? (1sak) Min kamera så jag skulle kunna ta fina foton (;.
6. Dina hobbyn eller vad brukar du jöraa på fritiden ? Cheerleading men annars brukar jag väl vara med kompisar och fota.
7. favorit film ? Twilight
8. favorit sång ? Just nu One Direction, Kiss you.
9. Till vilken färg skulle du färga ditt hår om du skulle måsta färga det nu ? Brunt.
10. Är du nöjd med dig sjelv ? Jag är väl ganska nöjd med mig (: .
11. Hur lenge tar det för dig att göra dig färdig på morgonen ? En gång tog det 15 minuter men vanligtvis en halv timme till 45 minuter.
Mina frågor till dem som jag utmanar:
1. Vilka bloggar läser du?
2. Bästa fotot du tagit?
3. Hur länge har du bloggat?
4. Vad hette din första blogg?
5. Favorit bok?
6. Favorit årstid?
7. Vilka länder har du varit i?
8. Vilket land vill du åka till?
9. Din favorit blogg som du läser just nu?
10. Långt eller kort hår?
11. Bästa bild på dig själv?
 
Där hade ni svar och nya frågor (;.

Let it be.

Tre bilder på mig. Ljuset var jätte fint den dagen som jag tog bilderna. Nu blev det ett kort inlägg för att jag ska till min granne. Hejdå ha det bra ♥.

Firework.

Hej på er! En raketbild och det blir inga fler eftersom jag inte fick någon annan bra bild. Idag har jag hängt med Minea, Sofia och Isabella. Vi var först och åt hos Sofias farmor och sedan gick vi till Sofia och såg en film, dear John. Den var helt bra men jag gillade inte slutet. Nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad. Hejdå sötisar. ♥

Mitt år 2012!

Första bilden tog jag när jag skulle fara till Sofias övernattningskalas. Hon fyllde 13 år och vi hade det jätte roligt. Andra bilden på mig tog jag bara när jag var hemma. Jag tror att det var för att visa mina öronmuffar som var nya från accessorize. Tredje bilden tog jag när jag var ute en dag och fotade. Jag blev väldigt nöjd med den bilden och jag gillar den fortfarande. Sista bilden är från nyåret 2012.
Första bilden är hemifrån, min utsikt. Jag gillar färgerna i bilden. Andra bilden är på mig och min granne. Vi hade en liten fotokväll. Snögubbarna på tredje bilden fick jag av min mamma. Dom brukar jag ha i mitt rum som prydnad på vintern. Sista bilden är på en bukowski kanin som jag köpte någongång i Sverige.
Första bilden fotade jag när jag märkte att det började komma videkissor i träden/buskarna. Andra bilden är på en kotte som jag fotade uppe på ett berg. Tredje bilden är på min syster och min hund. Vi var ute och gick på isen. Sista bilden tog jag själv en gång hemma när solljuset lyste fint i mitt rum.
Första bilden är från Spanien, Marbella. Där blåste det ganska mycket men det var mycket varmare än i Finland. Andra bilden är från solnedgången vid mitt hus, alltså min utsikt. Tredje bilden är också från Marbella. Den bilden blev jag då ganska nöjd med. Sista bilden har Klara tagit på mig och Tilda. Den blev ganska fin.
Första bilden är från 1D flash moben. Där var jag med Minea och det var jätte roligt. Andra bilden är på min kompis Fanny som jag lärt känna via Isabella. Bilden är tagen när hon, jag och Sofia var hos Isabella. Tredje bilden är på mig som ni säkert ser. Den tog min granne när vi gick i skogen och hittade en äng, full med blommor och grönt gräs. Sista bilden är på min granne (som tog förra bilden). Jag gillar den bilden eftersom hon bara ligger där och njuter av att det snart ska bli sommarlov.
Första bilden är från midsommaren som jag firade med Minea. Vi gick ut och letade efter en äng och vi hittade en ganska bra vid skogen. Minea gjorde en blomkrans som vi turades om med att ha. Andra bilden är på min gulliga illa vovve. Haha hon ser så söt ut när hennes ansikte är alldeles ihopskrynklat. Tredje bilden är på Minea och också från midsommaren. Vi blåste såpbubblor vilket blev ganska fint. Sista bilden... ååh! Jag älskar den! Jag, Minea, Isabella och Sofia var på stranden en varm dag och allting var helt perfekt! Vi simmade, solade, pratade, skrattade, lyssnade på musik och åt glass. Jag hoppas att det kommer att bli en sådan bra dag igen nästa sommar. ♥ 
Första bilden är från en jätte bra dag när jag, Minea och Isabella cyklade till vår gamla skola. Där fotade vi, klättrade i träd, hoppade och skuttade. Den dagen var fin. Andra bilden är på Ida. Vi var ute på en äng för att fota och det blev ganska fina foton där. Tredje bilden är från min mormors och morfars stuga. Isabella var med och vi hade jätte roligt. Jag fyllde dessutom 13 år där. Sista bilden är på mig och min granne. Vi gick upp på ett berg och fotade lite där. 
Första bilden är på mina underbara tjejer ♥. Vi hade picnick och gjorde också en video, eller många videon som vi planerade att sätta upp någon på våra bloggar men videorna blev sådär lagom konstiga så vi gjorde det inte. Andra bilden är också på en underbar tjej med namnet Klara. Jag, hon och Isabella cyklade till stranden och på vägen hittade vi en fin äng som vi fotade på en liten stund. Tredje bilden är på en liten flicka som hoppar i vattnet med kläderna på. Jag, Minea, Sofia och Isabella cyklade till stranden men vi hade inga badkläder så vi fick simma med kläderna på. Sista bilden är på min lilla kusin som heter Frida. Vi var på Åland för att vår andra kusin hade konfirmation. 
Första bilden tog jag en gång bara när jag och Isabella var ute och fotade. På andra bilden är jag sjuk eller jag var en extra dag hemma från skolan. Jag klädde mig i en mysig tröja och en mysig halsduk och tog några bilder på mig själv. Tredje bilden är på amerikanska blåbersmuffins som min syster bakade. Dom såg så goda ut och jag hade gärna villat smaka men jag är ju allergisk mot ägg så det kunde jag inte äta. Sista bilden är på Isabella. Bilden togs samma dag som den första bilden. 
Första bilden är på lilla, söta Sofia. Jag, hon och Minea cyklade till gamla tågstationen som inte används mera. Där fotade vi fina höstiga bilder. Andra bilden är från samma dag. Den bilden har Minea fotat på mig men det var från ett annat ställe. Tredje bilden är en outfit bild på mig. Jag blev ganska nöjd med bilderna. Ljuset kom fint där vid min mössa. Sista bilden är på mina skor som då var nya. Jag gillar dom och går nästan varje dag med dom fast nu har ena dragkedjan gått sönder...
Första bilden är på vackra Ida. Jag, hon och Sara var hos Isabella. Där fotade vi fina porträtt bilder på varandra. Andra bilden fotade jag en dag när jag var ute med hunden. Solen lyste så fint på vattnet. Andra bilden är på Isabella som håller i en banan som sin telefon... Jag, hon, Minea, Sofia, Ida och Sara var på stan och så hittade vi en fin vägg som vi ville fota någon med den bakgrunden och modellen fick bli Isabella. Sista biden är på min cheerleading juluppvisning. Jag är högst upp längst åt höger. 
Första bilden är på söta Klara. Jag gillar den bilden eftersom det är ett helt naturligt skratt som hon skrattar. Jag, hon, Minea och Isabella gick till coffehouse och där nära fans en plats som var fin att fota på. Andra bilden är på mig som jag fotade med min fjärrutlösare som jag fick till julklapp. Mera sådana bilder ska komma i något inlägg här snart. Tredje bilden är på min söta lilla hind. Vi var ute och gick och jag tog några foton eftersom Tilda är så söt i snön som är vit och hon själv är svart. Sista bilden är från balkongen. Stora snöflingor dalade ner och det såg fint ut så jag tog några foton av det. 
 
Det var mitt år. Riktigt lyckat var det. Det kunde ju kanske vara bättre men jag kan inte nu komma på vad som borde varit bättre förrutom att sommaren skulle kunnat vara varmare. I alla fall så vet jag att 2013 kommer att bli bäst! Hoppas att ni kommer att få ett bra år! (:

RSS 2.0